EmpLaw förstärker Livsmedelsföretagens medlemsrådgivning

EmpLaw har fått förtroendet att förstärka Livsmedelsföretagens medlemsrådgivning under våren! Linnéa Lindahl och Abraham Dal ser fram mot att få svara på arbetsrättsliga frågor utifrån bland annat Livsmedelsföretagens kollektivavtal. Läs mer på Livsmedelsföretagens hemsida.

 

Utökad bemanning av Livsmedelsföretagens arbetsrättsrådgivning

 

Under våren förstärker Livsmedelsföretagen medlemsnyttan och rådgivningen i arbetsrätt med advokat Linnea Lindahl och jur.kand. Abraham Dal vid EmpLaw Advokater.

 

Under perioden februari–maj, huvudsakligen under måndagar och fredagar, kommer advokat Linnéa Lindahl och jur.kand. Abraham Dal vid EmpLaw Advokater att svara när ni som är medlemmar i Livsmedelsföretagen ringer eller e-postar till vår rådgivning.

 

Tillsammans med övriga kollegor inom förhandlingsavdelningen kommer Linnea och Abraham göra sitt yttersta för att hjälpa våra medlemsföretag i arbetsrättsliga frågor.

Fler intressanta inlägg

Arbetstagares rätt till föräldraledighet

Arbetsgivare hade rätt att omplacera föräldralediga

Artikel av: advokat Linnéa Lindahl Arbetsdomstolen har i början av året meddelat dom, AD 2022 nr 4, i en tvist rörande arbetstagares rätt till föräldraledighet på deltid med oförändrade arbetsuppgifter.   Bakgrunden till tvisten vid Arbetsdomstolen var

Läs mer »